Η ώρα είναι:

Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Άκου τι είπαν: «Σπείρα-Σπείρα» vs «Τρείς κόρες εν καμίνω»

Οι βραδινές εξορμήσεις συνεχίζονται με δύο πεντάδες …μουσικοθεατρικές

Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, στις 21:00, το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε συνεχίζει τις βραδινές εξορμήσεις. Αυτή τη φορά, στο πλατό του «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα» καταφθάνουν δύο πεντάδες μουσικοθεατρικές.

Από τη μία, οι «Σπείρα-Σπείρα», δηλαδή οι Αθηνά Αφαλίδου, Ελευθερία Σικινιώτη, Χρήστος Γεροντίδης και Κώστας Μπουγιώτης, με αρχηγό τον Χρήστο Μουστάκα, και από την άλλη οι «Τρεις κόρες εν καμίνω», δηλαδή οι Πωλίνα, Ελένη Φιλίνη, Άρης Πλασκασοβίτης και Γιώργος Παράσχος με αρχηγό τον Στέφανο Κόκκαλη, θα δώσουν μία θεατρική… νότα σε αυτή την αναμέτρηση.

Στη μέση, ο Χρήστος Φερεντίνος δίνει το γνωστό σύνθημα-παρασύνθημα: «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…». Ποιοι θα καταφέρουν να τρυπώσουν στο μυαλό του κόσμου και να βρουν τις δημοφιλέστερες και άρα σωστές απαντήσεις και ποιοι δεν θα προβλέψουν τον σφυγμό της κοινής γνώμης; Ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα και θα κερδίσει το έπαθλο των €5.000 που θα διατεθεί για καλό σκοπό;

Οι κανόνες γνωστοί, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις αναπάντεχες, οι πεντάδες όμως αυτή τη φορά είναι «επώνυμες» και το ραντεβού βραδιάτικα, μια φορά την εβδομάδα. Αδρεναλίνη, ανατροπή, και γέλιο μέχρι τελικής πτώσης στην prime time του νέου προγράμματος του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.