Η ώρα είναι:

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

O Στέλιος Παρλιάρος υποδέχεται την άνοιξη στις «Γλυκές Αλχημείες»

Σήμερα στις 19:00 στον ΣΚΑΙ

Ο Στέλιος Παρλιάρος θα φτιάξει γλυκά που θα μπουν στο φούρνο, θα παγώσουν στην κατάψυξη ή θα μείνουν δροσερά στο ψυγείο.

Κοινό τους χαρακτηριστικό υλικό τα μπισκότα. Τρία γλυκά που καλύπτουν εντελώς διαφορετικά γευστικά γούστα.

Μια εντυπωσιακή τούρτα με κρέμα τυριού, φρούτα του δάσους και τραγανό κραμπλ ανοίγει την αυλαία της άνοιξης. Για τη βάση της και το κράμπλ, χρησιμοποιούν μπισκότα. Στην υπέροχη κρέμα της ακουμπά απαλά μια μαρμελάδα με λεπτή γεύση και έντονο χρώμα.

Το αγαπημένο μωσαϊκό, μπισκότα, γάλα, κουβερτούρα και μυρωδιά από κονιάκ παρασκευάζεται στην κατσαρόλα και σφίγγει στην κατάψυξη.

Η κρέμα σοκολάτας που σερβίρεται σε ποτήρια, γίνεται αξέχαστη γευστική εμπειρία χάρη στη τραγανή γέμιση από μπισκότα που κρύβει μέσα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.