Η ώρα είναι:

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Έρχεται το Grand Prix Βραζιλίας

Ιντερλάγος

Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι πιο μάχιμοι από ποτέ, το γκάζι στο τέρμα και φύγαμε για το 18ο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου η F1 επιστρέφει στη θρυλική πίστα του Ιντερλάγος, για τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς. Οι δυο μονομάχοι του τίτλου, Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον, με τη διαφορά ανάμεσά τους στους 24 βαθμούς είναι έτοιμοι για το πρώτο από τα τέσσερα βήματα -δοκιμές και αγώνες- που απομένουν για την κατάκτηση του τίτλου. Μένουν ακόμα 75 βαθμοί να μοιραστούν στους δυο τελευταίους αγώνες σε Ιντερλάγος και Γιας Μαρίνα.

Ο Ρόσμπεργκ δεν έχει τίποτα να χάσει, σε αντίθεση με τον Χάμιλτον που του αρκεί ακόμα και η δεύτερη θέση.

Ο Χάμιλτον, με 10 νίκες στο ενεργητικό του φέτος δεν χρειάζεται να κερδίσει ξανά, του αρκούν δυο δεύτερες θέσεις για να στεφθεί και δεύτερη φορά πρωταθλητής στην καριέρα του.

Το πρώτο του πρωτάθλημα το κατέκτησε στο Ιντερλάγος το 2008 με δραματικό τρόπο, πάνω στο πέσιμο της καρό σημαίας. Φέτος, μαθηματικά δεν γίνεται να πανηγυρίσει και πάλι την κατάκτηση του τίτλου στο Ιντερλάγος, γιατί ακόμη κι αν νικήσει με τον Ρόσμπεργκ εκτός βαθμών, η διαφορά τους θα φτάσει στους 49 βαθμούς. Συνεπώς, με δεδομένο ότι στον τελευταίο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι οι βαθμοί μετράνε διπλοί οπότε ο νικητής θα πάρει 50, ο πρωταθλητής δεν θα αναδειχθεί αυτή την Κυριακή.

F1 Countdown: 17:10
Race: 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.