Η ώρα είναι:

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ο Γιώργος Θεοφάνους για το «Music School»

Συνέντευξη

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τη συνεργασία του με τους συντελεστές του μουσικού σόου:

«Ο Βαγγέλης ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα, δεν γνωριζόμασταν πριν το σόου και χαίρομαι τόσο πολύ κάθε φορά που τον συναντώ! Είναι ένας τόσο έξυπνος κι εύστροφος άνθρωπος, ευγενής πάνω από όλα κι όχι μόνο με τα παιδιά αλλά και με τους υπόλοιπους. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πάνω του μία αύρα ηρεμίας. Και για να αναφερθώ και στην υπόλοιπη ομάδα μας, με την Ευρυδίκη μας συνδέουν πάρα πολλά γνωστά σε εσάς, έχουμε δουλέψει και δουλεύουμε μαζί. Η Demy είναι ένας άγγελος από τον ουρανό. Τέτοιο ευγενικό παιδί με τόσο πολύ μεγάλο ταλέντο, σε αυτή τη γενιά... νομίζω ότι είναι μοναδική.

Από τις ομορφότερες εκπλήξεις στην επαγγελματική μου ζωή μέχρι στιγμής είναι η Ντορέττα. Δεν είναι τυχαίο που είναι και επιτυχημένη ηθοποιός και χορεύτρια, να τολμήσω να πω και «τραγουδίστρια»! Έχει μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και είναι σωστή. Είναι υπέροχος άνθρωπος!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.