Η ώρα είναι:

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Σήμερα στο «Goal χωρίς σύνορα»

Στις 12:00 το μεσημέρι

Αυτό το Σάββατο 9 Μαΐου στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» με το Μανώλη Σφακάκη:

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει βαλίτσες για το Final-4 της Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός αναζητά τον αντικαταστάτη του Ιβάνοβιτς και του Γκιστ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης συζητά με τη Χριστίνα Βραχάλη για όλα τα θέματα της μπασκετικής επικαιρότητας.
Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής νίκησε τον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου και η Μπαρτσελόνα πάει τελικό, ενώ η Γιούβε είναι αποφασισμένη να κάνει δύσκολη τη ζωή της Ρεάλ στη ρεβάνς του Μπαρναμπέου. Πανηγύρισαν ήδη εντός συνόρων Τσέλσι και Γιουβέντους. Όλα τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Κι ακόμη Body Builnding, Break Dance, αφιέρωμα στα ποδοσφαιρικά video games κι όπως κάθε εβδομάδα τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ και όλες οι αστείες και παράξενες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.