Η ώρα είναι:

Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Έξυπνες ιδέες και προτάσεις στα σημερινά «Μαστορέματα»

Στις 14:15

Ο διαμορφωτής χώρων Ηλίας Καραντωνίου και η αρχιτέκτονας Νατάσα Σκρινή μαστορεύουν στο Τρίτο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, που φέτος γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση του.

Σε μια εποχή που τα περισσότερα παιδιά είναι κλεισμένα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους ή κολλημένα μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, τα Λυκόπουλα περνούν το χρόνο τους δημιουργικά, μαθαίνουν να σέβονται το περιβάλλον και να βοηθούν όποιον το έχει ανάγκη.

O Ηλίας και η Νατάσσα δείχνουν πως φτιάχνεται μία κατασκευή η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως παγκάκι αλλά και ως βάση στήριξης ποδηλάτου. Στη συνέχεια με παλαιά ελαστικά αυτοκινήτου φτιάχνουν ένα τέλειο δίχτυ αναρρίχησης για τον κήπο, το οποίο σίγουρα θα λατρέψουν όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.