Η ώρα είναι:

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Η βία στα γήπεδα το αποψινό θέμα των «360ο»

Τα μεσάνυχτα

Ξεκινώντας από το τελευταίο αιματηρό επεισόδιο στην Κρήτη και το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, οι «360°» και η Σοφία Παπαϊωάννου ερευνούν το φαινόμενο των αιματηρών περιστατικών στις κερκίδες.

Τα ραντεβού θανάτου, τα ντέρμπι αλλά και οι αγώνες Γ’ κατηγορίας, τα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα, ακόμα και οι αγώνες πόλο έχουν μετατραπεί σε αρένες. Αθλητές που φοβούνται να παίξουν, φίλαθλοι που φοβούνται να πάνε στο γήπεδο, πρώην οργανωμένοι που συμμετείχαν σε επεισόδια και μετανόησαν, θύματα επίθεσης μολότοφ καταθέτουν συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Η εκπομπή αναζήτησε φιλάθλους, αθλητές και οπαδούς στην Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, στην Αθήνα και σε πολλούς συλλόγους και γήπεδα και βρέθηκε στα σημεία όπου συνέβησαν τα τραγικά επεισόδια.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου, στις 24:00 με τη Σοφία Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.