Η ώρα είναι:

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Οι «Τρίχες» κάνουν απόψε πρεμιέρα

Στις 22:15 στον Αnt1

ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ είναι μια καθαρή κωμωδία καταστάσεων, αυτοτελών επεισοδίων. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διδύμου όπως ελληνικής μυθοπλασίας, Ρήγα-Αποστόλου και η λίστα των βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει όπως από όπως πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

Πρόκειται για ένα κωμικό και σατυρικό σχόλιο, το οποίο μέσα από την εύθυμη πλευρά όπως κωμωδίας, προβάλλει εύστοχα όσα συμβαίνουν στο περίφημο κομμωτήριο "Sex & The Hair". Εκεί όπου άντρες και γυναίκες κάθονται για ένα γρήγορο καλλωπισμό και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή όπως. Έτσι, το κομμωτήριο μετατρέπεται σε "εξομολογητήριο" και γίνεται ο καθρέφτης όπως εποχής όπως.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές βιώνουν καθημερινές αλλά και ακραίες καταστάσεις, οι οποίες κορυφώνονται με την παρουσία όπως ή δύο guest σε κάθε επεισόδιο. Παράλληλα, ξετυλίγονται με μοναδικό χιούμορ οι διαπροσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών. Όσο για τη θεματολογία, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ! Τι λένε οι γυναίκες μεταξύ όπως; Τι θέλουν οι άντρες; Τι χρειάζονται οι γυναίκες και δεν το ξέρουν; Γιατί ο έρωτας έχει γίνει μια δύσκολη άσκηση με τόσους αγνώστους "Χ"; Υπάρχει χώρος για απιστία; Έχει μείνει τόπος για ζήλια; Έχουν οι ηλικιωμένοι δικαίωμα στο σεξ; Στον ύπνο όπως βλέπουμε ακόμα όνειρα ή μόνο… δράκους; Υπάρχει ζωή μετά την κατάρρευση του lifestyle; Τα ερωτηματικά δεν σταματούν πουθενά... όπως άλλωστε δεν σταματά και η ζωή!

Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Ανδρίτσου, Θανάσης Αλευράς, Παύλος Κοντογιαννίδης, Ορέστης Τζιόβας, Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Τόνυ Δημητρίου, Μιράντα Ζαφειροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.