Η ώρα είναι:

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Πλησιάζει η ημέρα προβολής της ταινίας του Michael Jackson

Από τις 28 Οκτωβρίου, όλος ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει την ταινία του βασιλιά της ποπ στην ταινία – αφιέρωμα η οποία βασίζεται σε πλάνα τα οποία κυρίως είχαν καταγραφεί τον Ιούνιο 2009, στο Staples Center του Λος Άντζελες και στο The Forum στο Ινγκλεγουντ της Καλιφόρνια κατά την διάρκεια προβών του μεγάλου σταρ.

«THIS IS IT» ο τίτλος της ταινίας όπως ακριβώς και ο τίτλος της περιοδείας που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του M. J

Η παραγωγή της ταινίας έχει την πλήρη στήριξη του Ιδρύματος Μάικλ Τζάκσον και βασίζεται σε εκατοντάδες ώρες πρόβας και behind-the-scenes υλικού, που αποτυπώθηκαν σε high definition και ψηφιακό ήχο, καθώς ο θρυλικός σταρ προετοιμαζόταν για μία σειρά συναυλιών που θα έδινε φέτος στο Λονδίνο. Η ταινία, που θα περιλαμβάνει κάποια στιγμιότυπα σε 3-D – θα αποτελέσει μία μοναδική αναδρομή της καλλιτεχνικής πορείας του θρύλου της ποπ καθώς επίσης θα περιλαμβάνει και συνεντεύξεις με μερικούς από τους στενότερους φίλους και συνεργάτες του.

Όλα τα έσοδα που θα έχει το Ίδρυμα από την ταινία θα κατατεθούν στο Michael Jackson Family Trust, το οποίο σύμφωνα με την διαθήκη του Βασιλιά της Ποπ θα εισπράττει και διαχειρίζεται τα περιουσιακά του στοιχεία.

Τα δικαιώματα χρήσης του αποκλειστικού αυτού υλικού αποκτήθηκαν από την AEG Live και το Ίδρυμα Michael Jackson. Η Sony Pictures Entertainment & η Sony Music Entertainment θα είναι συμπαραγωγοί της ταινίας μαζί με την AEG Live και το Ίδρυμα, καθώς επίσης οι Ράντυ Φίλιπς και Πολ Γκόνγκαγουέαρ της AEG Live θα είναι οι παραγωγοί της ταινίας. Η διανομή της ταινίας παγκοσμίως θα γίνει από την Sony Pictures Releasing International.

Η κινηματογραφική έξοδος της ταινίας στην Ελλάδα θα είναι ταυτόχρονη με την έξοδο της ταινίας στην Αμερική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.