Η ώρα είναι:

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το «καυτό» λεύκωμα της Monica Bellucci με τις Sexy φωτογραφίες

Το «καυτό» λεύκωμα της Monica Bellucci περιέχει Sexy πόζες και εξομολογήσεις.

Συνολικά εκατόν πενήντα φωτογραφίες φιλοξενούνται στο βιβλίο, με τον αισθησιασμό της Monica Bellucci να έχει αποτυπωθεί στο πιο «καυτό» άλμπουμ της ζωής της!

«Γερνάω καλά… Με το βιβλίο αυτό αποχαιρετάω την βιολογική νιότη. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου, απέκτησα πρόσφατα ακόμα ένα κοριτσάκι και απολαμβάνω μια θαυμάσια οικογενειακή ζωή. Δεν είμαι η νεαρή κοπέλα των φωτογραφιών, όμως, ο χρόνος περνάει και, είτε τα βρίσκεις μαζί του, είτε αυτοκτονείς. Εγώ, όμως, αγαπώ την ζωή… Ξεκινάω μια νέα περίοδο, σίγουρα με λιγότερη ομορφιά», δήλωσε η 46χρονη ηθοποιός στη διάρκεια της παρουσίασης του λευκώματος που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη.

Το άλμπουμ της ηθοποιού έχει ήδη γίνει ανάρπαστο στην Ιταλία, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε δύο οργανώσεις: μία ιταλική για γονείς που έχουν παιδιά με καρκίνο και μία γαλλική για γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.