Η ώρα είναι:

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Οι λεπτομέρειες της αυτοψίας του Michael Jackson


Οι λεπτομέρειες της αυτοψίας υποδεικνύουν ότι ο 50χρονος star είχε μια δυνατή καρδιά και η υγεία του ήταν σε καλή κατάσταση γενικά. Το βάρος του βρισκόταν σε αποδεκτά επίπεδα για έναν άντρα του ύψους του, αλλά τα χέρια του «βασιλιά της ποπ» ήταν γεμάτα τρύπες από τις ενέσεις των φαρμάκων που έπαιρνε, τα χείλη και τα φρύδια του ήταν σχεδιασμένα με τατουάζ, ενώ είχε πρόβλημα στους πνεύμονες.

Σύμφωνα με την έκθεση της αυτοψίας, το πιο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Michael Jackson ήταν η χρόνια πάθηση που είχε στους πνεύμονες από έγκαυμα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετά σοβαρό, ώστε να συντελέσει στο θάνατό του. Ο Michael Jackson πέθανε τον περασμένο Ιούνιο από ανακοπή καρδιάς, ύστερα από τη χορήγηση ισχυρού αναισθητικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.