Η ώρα είναι:

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Η Κοκκίνου βάφτισε το παιδί της


Η Έλλη Κοκκίνου βάφτισε το γιο της, το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης, επέλεξαν να ονομάσουν το 17 μηνών παιδί τους Αλέξανδρο.

Το όνομα δεν προέρχεται από κάποιον συγγενή, αλλά εξαιτίας της επιθυμίας του ζευγαριού. (Η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε “Είχαμε αποφασίσει πως θα τον βγάλουμε πριν καν γεννηθεί”).

Το μυστήριο έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, όπως είχε συμβεί και στο γάμο τους. Νονοί ήταν η ηθοποιός Τζένη Μπότση και ο αρχισυντάκτης Παύλος Σταματόπουλος.

Η τραγουδίστρια, είχε μαζεμένα τα μαλλιά και φορούσε κίτρινο μίνι φόρεμα.

Όσον αφορά στο τροχαίο ατύχημα που είχε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, πριν από μερικές ημέρες , όπως δήλωσε ο ίδιος όλα είναι καλά, ενώ η Έλλη Κοκκίνου είπε “Είναι μια άλλη μέρα. Δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.