Η ώρα είναι:

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Γνωστός παρουσιαστής σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Σοκ στην τηλεοπτική «πιάτσα».

Πασίγνωστος παρουσιαστής σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές είναι αναμεμειγμένος σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ο εν λόγω παρουσιαστής, εμφανίζεται στην τηλεόραση, είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του τηλεοπτικού χώρου και έχει περάσει από όλες τις ζώνες της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να έχει προμηθευτεί δύο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Οικογενειάρχης, συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό ο συγκεκριμένος παρουσιαστής, φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εγκέφαλο της σπείρας, ζητώντας να προμηθευτεί ποσότητες ουσιών.

Η αστυνομία έπειτα από έρευνες, εντόπισε στο κινητό τηλέφωνο που ανήκε στον εγκέφαλο του κυκλώματος, δύο κλήσεις από το τηλέφωνο του παρουσιαστή.

Ο κοριός της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών αποκάλυψε πως στις δύο κλήσεις ο παρουσιαστής ζήτησε να προμηθευτεί «εισιτήρια» για τον αγώνα, όπως ήταν το συνθηματικό.

Το όνομα του παρουσιαστή δεν αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για χρήστη και όχι διακινητή ναρκωτικών ουσιών.

Διαβάστε επίσης: Ντοκουμέντα για το γνωστό παρουσιαστή που είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.