Η ώρα είναι:

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Το απεργιακό πρόγραμμα των επόμενων ημερών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Συνέχεια στις απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα Τρίτη 11/1. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3:30 το απόγευμα. Τα τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα. Ο ΗΣΑΠ θα ακινητοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα. Κανονικά θα κυκλοφορήσει το Μετρό.

Την Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3:30 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ θα κάνουν 24ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι στο Μετρό θα προβούν σε στάσεις εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα.

Για την Πέμπτη έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι όλων των μέσων 24ωρη απεργία.

Οι κινητοποιήσεις πρόκειται να συνεχιστούν και την άλλη εβδομάδα, ενώ η κατάσταση θα λάβει το δρόμο του Πρωτοδικείου, προκειμένου να κηρυχθούν οι κινητοποιήσεις παράνομες και καταχρηστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.