Η ώρα είναι:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μπαρμπαρίγου και Πετρετζίκης θα μαγειρεύουν στο «Πρωινό mou»!

Έπειτα από πολλές συζητήσεις φαίνεται πως οριστικοποιήθηκε

Η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας καθώς και οι ιθύνοντες του σταθμού βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις και συσκέψεις προκειμένου να κάνουν την καλύτερη επιλογή των συνεργατών τους.

Το μαγειρικό μέρος της εκπομπής φαίνεται πως έχει λυθεί καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως ο νικητής του Master chef Άκης Πετρετζίκης και η πολυπόθητη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα βάλουν φωτιά στις τηλεοπτικές εστίες.

Η γνωστή μαγείρισσα θα βρίσκεται στις μικρές οθόνες σε ένα ρόλο guest και θα εναλλάσσεται στην κουζίνα με τον Άκη Πετρετζίκη.

Δημοσίευμα αναφέρει πως η Μαίρη Συνατσάκη βρίσκεται ανάμεσα στα άτομα που το δίδυμο των παρουσιαστών του «Πρωινό Mou» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους. Όπως και η Σάσα Σταμάτη που πέρυσι την «αποχώρησαν» ξαφνικά λίγο πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.