Η ώρα είναι:

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Απολαυστική Άντζελα Δημητρίου


Η Άντζελα Δημητρίου φιλοξένησε στο σπίτι της στην Ηλιούπολη την Μαρία Σταματέρη για την εκπομπή Gala.

Ή συνέντευξη ήταν από τις πιο απολαυστικές που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό και πραγματικά περάσαμε ένα υπέροχο βράδυ Κυριακής.

Όπως είναι φυσικό μίλησε για τα πάντα, ξεχωρίσαμε τα παρακάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Υπάρχει ένα οικογενειακό μίσος εδώ και χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο»


«Μοντέλα, ηθοποιοί και άλλοι της σειρούλας νομίζουν ότι τραγουδούν…»


«Κάποτε τους είχα πει: τα νυχτερινά κέντρα θα δουλεύουν μόνο Παρασκευή και Σάββατο, άρα λοιπόν μήπως βλέπω κάποια πράγματα πιο μπροστά από τους άλλους»


«Δεν υπάρχει δισκογραφία, όλα είναι μέσω Internet, όταν ο Γιάννης Πάριος πουλάει το cd του μέσα από εφημερίδα αυτό λέει πολλά…»


«Η Όλγα έπαθε μια τροφική δηλητηρίαση, πήρε κάτι χάπια για να την βοηθήσουν ¨και καλά¨, γιατί το παιδί δεν ήξερε, κλειδώθηκε στο δωμάτιο της, πάντα κλειδώνει, ευτυχώς που ήταν στο σπίτι ο Γιώργος (Τρούπης) και την έσπασε και την σώσαμε… από εδώ και πέρα το έχω ορκιστεί ότι δεν θα κλειδώσει ποτέ αυτή η πόρτα…»


«Αν χρειαστεί να φτιαχτώ (εννοώντας αισθητική επέμβαση) από πάνω μέχρι κάτω θα το κάνω γιατί θέλω να πεθάνω νέα και ωραία»


Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν:

«Θέλω να υιοθετήσω ένα μωρό μελαχρινό κοριτσάκι που να μοιάζει στον Γιώργο (Τρούπη), και να το μεγαλώσουμε μαζί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.