Η ώρα είναι:

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ιταλικά γλυκά δια χειρός Στέλιου Παρλιάρου

Στις «Γλυκές Αλχημείες»

Με προτροπή για Dolce Vita ο Στέλιος φτιάχνει ιταλικά γλυκά που κυριαρχούν στην καρδιά μας, με απλά υλικά που υπάρχουν πάντα στο ντουλάπι.

Caprese torta. Γνωστή, γευστικότατη και πλημμυρισμένη με υγρή σοκολάτα. Σοκολατένια πανδαισία made in Italy!

Torta di riso - Τούρτα με ρύζι: συστήνουν οι Ιταλοί, που αγαπούν το ρύζι στα γλυκά τους και τη φτιάχνει ο Στέλιος με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Γευστικότατοι συνδυασμοί με κρέμα ρυζιού, πορτοκάλι γλασέ, σοκολάτα, μοσχοκάρυδο και κανέλα δημιουργούν ένα οικείο, λαχταριστό γλυκό.

Torta di pane - Τούρτα με ψωμί. Πανεύκολο και γρήγορο γλυκό που καλύπτει όλα τα γούστα και αποτελεί την ιταλική εκδοχή της πουτίγκας. Ξεχωριστή πρόταση φτιαγμένη με τα πιο απλά υλικά, ψωμί, αυγά, γάλα και μπόλικη φαντασία.
Υπέροχα γλυκά από τη γειτονική Ιταλία μοιράζεται με τους τηλεθεατές ο Στέλιος Παρλιάρος, για να κάνουν τη ζωή πιο γλυκιά χρησιμοποιώντας τα πιο βασικά συστατικά που είναι απλά, καθημερινά και οικεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.