Η ώρα είναι:

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Εεεεε: Όσα θα συμβούν στο αποψινό τρελό επεισόδιο

Στις 00:40

Ο Χρήστος Ανθόπουλος εισβάλλει σε καινούργια άδυτα της δημοσιογραφίας.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα (!!!) μπαίνει στο ΟΑΚΑ και παίζει μπάσκετ με τον παλιό συναθλητή του και νυν αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη. Εγκαινιάζει τους μπασκετικούς όρους «σύστημα παπιόν» και «κάρφωμα με τραπέζι» ενώ αναλύει καρά-καρέ τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα του ημιτελικού Ελλάδας-Γαλλίας το 2005. Μπαίνει στο σπίτι του stand up κωμικού Γιώργου Χατζηπαύλου και δοκιμάζει στην πράξη τις απόψεις του για τον γάμο και τη συγκατοίκηση. Μπαίνει στο κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και μαθαίνει για τα τραγούδια του, αυτά που λέει ο ίδιος κι αυτά που γράφει για άλλους. Κάνουν ψυχανάλυση στο ντιβάνι του καμαρινιού και ανεβαίνουν μαζί στην πίστα για μια selfie.

Μπορεί ο Χρήστος Ανθόπουλος να νικήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο μπάσκετ όπως έκανε παλιά ή μήπως η ενασχόλησή του με την τηλεπαρουσίαση του έχει στερήσει την φόρμα; Αντιγράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τον Γιώργο Παπαδόπουλο ή το αντίστροφο; 'Η μήπως τίποτα από τα δύο; 'Η μήπως και τα δύο; Και τέλος για ποιο λόγο πηγαίνει στην εκκλησία ο Γιώργος Χατζηπαύλου; Για γάμο ή για εξορκισμό;

Τα πιο καυτά ερωτήματα της κοινής γνώμης παίρνουν την απάντηση που τους αξίζει. Βάλ' το αγόρι μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.