Η ώρα είναι:

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό αεροσκάφος της AirAsia

Εξαφανίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί

Θαλάσσιες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της AirAsia με 162 επιβαίνοντες που εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί μεταξύ Ινδονησίας και Σιγκαπούρης.

Το κέντρο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας έχασε την επαφή με το Ερμπας A320-220 της AirAsia περίπου μία ώρα μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Τζουάντα στη Σουραμπάγια, στην ανατολική Ιάβα, στις 05.20' τοπική ώρα.

Το αεροπλάνο αναμενόταν να προσγειωθεί στη Σιγκαπούρη στις 08.30' τοπική ώρα. Όπως ανακοίνωσε η AirAsia, λίγο πριν από την εξαφάνιση του, οι πιλότοι ζήτησαν την άδεια από το κέντρο ελέγχου στη Τζακάρτα να αποκλίνουν από την πορεία πτήσης και να πετάξουν ψηλότερα, σε ύψος 38.000 ποδών, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 156 Ινδονήσιοι, τρεις Νοτιοκορεάτες, ένας Γάλλος -συγκυβερνήτης του αεροσκάφους- ένας Βρετανός, ένας Μαλαισιανός και ένας πολίτης της Σιγκαπούρης.

Υπήρχαν 138 ενήλικες επιβάτες, 16 παιδιά και ένα βρέφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.