Η ώρα είναι:

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

«1000 μίλια γεύσεις» στη Σαντορίνη

Με το Βαγγέλη Δρίσκα

Στην Σαντορίνη ταξιδεύουν ο Βαγγέλης Δρίσκας και η εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις» το Σάββατο 16 Μαΐου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σαντορίνη χαρίζει στον επισκέπτη εικόνες μοναδικής ομορφιάς από την καλντέρα με τα νησιά από λάβα μέχρι τα υπόσκαφα της Οίας και φυσικά το φημισμένο της ηλιοβασίλεμα για το οποίο έρχονται εδώ άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Οι περιηγήσεις ξεκινάνε από το Φηροστεφάνι όπου απολαμβάνουμε το πρωινό μας με θέα στην καλντέρα, και μετά ο Βαγγέλης πάει στον Περίβολο σε ένα από τα πιο όμορφα beach bars του νησιού για ένα δροσερό κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα.

Στάση για μεσημεριανό όπου ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, από τους πρωτοπόρους της γαστρονομικής σκηνής του νησιού, ξεναγεί τον Βαγγέλη στην σαντορινιά κουζίνα και παρουσιάζει την μοντέρνα και δημιουργική πλευρά της. Ακολουθεί μία ξενάγηση στο εργοστάσιο ντομάτας, που έχει γίνει πλέον μουσείο και μέσα από την περιήγηση στις εγκαταστάσεις του, γνωρίζουμε την ιστορία των τελευταίων 100 χρόνων στο νησί.

Το επεισόδιο κλείνει με την πιο ζεστή φιλοξενία στην πιο δημοφιλή ταβέρνα του νησιού όπου δύο αδέρφια από την Κρήτη, εδώ και 10 χρόνια σερβίρουν την πιο νόστιμη μείξη σαντορινιάς και κρητικής κουζίνας.

Όλα αυτά σε ένα μοναδικό επεισόδιο με τις πιο όμορφες εικόνες και τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες φαγητού, που μας διηγούνται οι σημαντικότεροι άνθρωποι της τοπικής γαστρονομικής σκηνής.

«1000 Μίλια Γεύσεις»: Ταξιδέψτε στα πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη και δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.