Η ώρα είναι:

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Το σημερινό μενού για τις "Γλυκές αλχημείες"

Σάββατο στις 7

Τρεις διαφορετικές και ξεχωριστές σαρλότ ετοιμάζει, στις «Γλυκές Αλχημείες» ο Στέλιος Παρλιάρος, το Σάββατο 18 Απριλίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Για αρχή ο Στέλιος φτιάχνει μία σαρλότ με εσπεριδοειδή, με κρέμα δροσερή και ανάλαφρη που κρύβει μια καρδιά από ζελέ πορτοκαλιού και λεμονιού και ξεχειλίζει από χρώμα και άρωμα.

Στη συνέχεια έρχεται η σαρλότ σοκολάτας. Όταν η βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής συναντά την πριγκίπισσα Σαρλότ, τότε το γευστικό αποτέλεσμα είναι παραμυθένια απολαυστικό.

Για το τέλος ο Στέλιος φτιάχνει σαρλότ με καφέ. Ο συνδυασμός των μπισκότων με την κρέμα που ξεχειλίζει από άρωμα καφέ, θα αφυπνίσει τις αισθήσεις όλων όσων την απολαύσουν.

Γευστικές και πανέμορφες, μπορούν να διαφοροποιούνται ανάλογα με τη φαντασία μας χαρίζοντας μας ατελείωτες, πριγκιπικές απολαύσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.