Η ώρα είναι:

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Όσα θα δείτε στο σημερινό «JoinUs»

Στις 17:00

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται μια γυναίκα που μας έκανε όλους πολύ υπερήφανους, η Βούλα Πατουλίδου, ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχεται τον Πασχάλη, που μιλάει για την επιτυχία, την οικογένεια και για προσωπικά λάθη.
Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει υπέροχες κροκέτες με κοτόπουλο και λαχανικά και μια σαλάτα με γίγαντες και καπνιστή ρέγγα.

Η Μαρία Χολέβα δίνει συμβουλές για να διαλέξουμε τη σωστή πιπίλα για το μωρό μας, αλλά και πως θα του την κόψουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, μαθαίνουμε τρόπους να αδυνατίσουμε αν ξενυχτάμε, φοράμε υπέροχα πουκάμισα και κάνουμε τέλειους συνδυασμούς για ρούχα με παγιέτες.

Ο Φρέντυ Καλομπράτσος δείχνει πως θα δημιουργήσουμε βήμα -βήμα τα σκούρα χείλη που βλέπουμε στις σταρ στο κόκκινο χαλί, ειδικοί συμβουλεύουν για το πώς θα αντιμετωπίσουμε το bullying, μαθαίνουμε πώς οι Kardashian απέκτησαν εκατομμύρια δολάρια από τις διαφημίσεις. Τέλος, κάνουμε μια ρομαντική βόλτα στην Πλάκα με τον ηθοποιό Θανάση Τσαλταμπάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.