Η ώρα είναι:

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει τρεις υπέροχες συνταγές με φύλλα

Στις «Γλυκές Αλχημείες»

Σε φύλλο... κανταΐφι, σφολιάτας και κρούστας τυλίγεται η μαεστρία του Στέλιου Παρλιάρου για να φτιάξει λαχταριστά γλυκά.
Τραγανά σοκολατοπιτάκια για ατομική απόλαυση με μαζική ζήτηση. Κάθε μπουκιά ξεχειλίζει από αρώματα αμυγδάλου, σοκολάτας και βουτύρου. Σκέτη απόλαυση από το φούρνο ή το τηγάνι!

Τάρτα από κανταΐφι με μους σοκολάτας. Νόστιμες φωλιές γεμισμένες με βελούδινη μους σοκολάτας, λιώνουν στο στόμα χαρίζοντας υπέροχη γεύση από το καλοψημένο κανταΐφι και την απαλή μους.

Ζαλουζί. Η βουτυράτη σφολιάτα που περικλείει στα ...σπλάχνα της κρέμα αμυγδάλου και γλυκό βύσσινο, θα φέρει στο τραπέζι μας τη φινέτσα της γαλλικής ζαχαροπλαστικής και μια υπέροχη ιδέα για ένα γλυκό ιδανικό για να συνοδέψει το τσάι ή τον καφέ. Εύκολα, τραγανά και νόστιμα!

Σάββατο 14 Μαρτίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.