Η ώρα είναι:

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πλούσιο το κυριακάτικο τραπέζι στις «Γεύσεις στη φύση»

Στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς σε γεύσεις και υλικά, σερβίρει ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί με υλικά εποχής ένα μενού με πιάτα γεμάτα γεύση και αρώματα εμπνευσμένο από τις πιο χαρακτηριστικές συνταγές της μεσογειακής κουζίνας.

Στάση πρώτη στην Σικελία για να δούμε πώς φτιάχνονται τα παραδοσιακά «Στρόμπολι», μία καινούργια λιχουδιά, με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας αλλά με τελείως διαφορετικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ακολουθεί ένα πιάτο χρώματα και αρώματα ανατολής: Τηγανητά λαχανικά με γιαούρτι και ταχίνι ένα κλασσικό πιάτο της λιβανέζικης κουζίνας. Η παέγια είναι από τα πιο διάσημα πιάτα της Ισπανίας και σ’ αυτό το επεισόδιο δοκιμάζουμε μία ξεχωριστή εκδοχή της με θαλασσινά και λαχανικά.

Όσο για το γλυκό; Και αυτή την Κυριακή οι γεύσεις απογειώνονται με μία τάρτα με μήλα, αχλάδια και τζίντζερ από την βόρεια Ιταλία. Με αφράτη βάση, αρωματική γέμιση φρούτων και τραγανή επικάλυψη.

Και αυτή την Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας διαλέγει τα καλύτερα υλικά εποχής, δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το πιο πετυχημένο μαγείρεμα και προτείνει ξεχωριστούς συνδυασμούς που καταλήγουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.