Η ώρα είναι:

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

«Ένα τραπέζι Ελλάδα» στην Καβάλα

Η Chef Ντίνα Νικολάου ανακαλύπτει την ιστορία και τα αξιοθέατα

Επισκέπτεται το Μουσείο Καπνού της άλλοτε Μέκκας του ταμπάκου.

Στην Δημοτική αγορά δοκιμάζει ντόπια καλούδια… ενώ στην ψαραγορά μαθαίνει πώς γίνεται η περίφημη λακέρδα.

Στη συνέχεια προτείνει ένα εύκολο snack: tortilla με λακερδοσαλάτα!

Δοκιμάζει κουραμπιέδες από τη Νέα Καρβάλη και μαθαίνει το μυστικό της επιτυχίας τους.

Γεύεται αμυγδαλωτά από τα χεράκια των γυναικών του πολιτιστικού συλλόγου.

Υποκύπτει στη γλύκα των χειροποίητων λουκουμάδων…

Παρακολουθεί πώς γίνεται το άνοιγμα του φύλλου με μαεστρία για μια εναλλακτική πίτα.

Επιστρέφει στην Αθήνα και προτείνει: αγροτική σαλάτα με πορτοκαλένια βινεγκρέτ, κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού και ένα λαχταριστό σοκολατογλυκό ψυγείου.

«Ένα τραπέζι Καβάλα…Ένα τραπέζι Ελλάδα!» Κυριακή στις 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.