Η ώρα είναι:

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Το «μενού» του σημερινού «JoinUs»

Στις 17:00

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, η πιο αγαπημένη υπηρέτρια του ελληνικού σινεμά σε μια τρυφερή συζήτηση με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με έναν από τους πιο αστείους ανθρώπους στην Ελλάδα, τον Γιώργο Μητσικώστα.
Δοκιμάζουμε βρετανικές γεύσεις, φτιάχνουμε το υπέροχο look της παραλίας αλλά και ιδιαίτερα στιλ με ζιβάγκο. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει stir fry με μοσχάρι, λαχανικά και σησαμέλαιο, αλλά και ένα σουφλέ σοκολάτας γάλακτος με φυστικοβούτυρο ενώ η Υπατία Παπασταμάτη φτιάχνει συγκλονιστικούς κεφτέδες με πουρέ μελιτζάνας και μανιτάρια πλευρώτους. Διαλέγουμε γλυκά χωρίς πολλή ζάχαρη, μαθαίνουμε να φροντίζουμε τις ευαίσθητες επιδερμίδες, η Μυρτώ Κάζη δείχνει τα 5 apps που πρέπει να έχουμε στο κινητό μας, πηγαίνουμε σινεμά και βλέπουμε μια μέρα από τη ζωή μιας πολυάσχολης επιχειρηματία και surfer. Για το τέλος, κάνουμε λίγη παρέα με την Αντωνία Καλλιμούκου και μαθαίνουμε άγνωστες και αστείες ιστορίες από τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.