Η ώρα είναι:

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Έρχεται το πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Δείτε ποιο είναι

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανακοίνωσε το προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο για το 2015 για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων για τη περίοδο των εορτών.

Ειδικότερα, προτείνει από Τετάρτη 1η Απριλίου μέχρι και Παρασκευή 3 του μήνα συνεχόμενο ωράριο 9 το πρωί με 9 το βράδυ, το Σάββατο 4 Απριλίου λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Την Κυριακή 5 Απριλίου από 11 το πρωί με 6 το απόγευμα και Μεγάλη Δευτέρα με Μεγάλη Πέμπτη ωράριο από τις 9 το πρωί με τις 9 το βράδυ, Μεγάλη Παρασκευή από 1 μετά το μεσημέρι μέχρι 7 το απόγευμα και Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι.

Την Κυριακή του Πάσχα αργία.

Τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2015 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, από Τρίτη 14 Απριλίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.