Η ώρα είναι:

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

Μάνα Χ Ουρανού: Αν ο έρωτας είναι τυφλός, πώς γίνεται να καταλήξεις με τον σωστό άνθρωπο;

Στις 22:20

Η επόμενη μέρα μετά του Αγίου Βαλεντίνου βρίσκει τους χαρακτήρες του Μάνα Χ Ουρανού, καρδιοχτυπημένους μέχρι εκεί που δεν πάει και το σχολείο σαν να το χτύπησε πυρηνική καταστροφή. Ελάχιστοι μαθητές έχουν εμφανιστεί και όσοι είναι εκεί, προσπαθούν να αποφύγουν ο ένας τον άλλον για να μην χρειαστεί να μοιραστούν τι συνέβη τη νύχτα που προηγήθηκε. Η Αλεξία κι η Ολίβια κάνουν το λάθος να πάνε σχολείο, γιατί δεν είχαν ενημερωθεί πως κανείς δεν θα πάει. Η Κατερίνα αρνείται ν' αντιμετωπίσει ότι έχει αρχίσει να έχει πρεσβυωπία και μάλλον μόλις σκότωσε το αφεντικό της βάζοντάς του ποντικοφάρμακο αντί για ζάχαρη. Κι η Ολίβια θα περάσει τη νύχτα για πρώτη φορά στο δωμάτιο του Παρασκευά.

Θα καταφέρουν η Κατερίνα κι η 'Εμυ να κρύψουν το πτώμα; Αλλά πρώτα απ' όλα θα καταφέρουν να το βρουν; Ιδίως τώρα που η Κατερίνα δεν βλέπει. Γιατί κατέληξαν με patches τσαγιού στα μάτια η Αλεξία, η Ολίβια κι η 'Εμυ; Και θα καταφέρει η Αλεξία να αποφύγει τον Πάνο και τον Δημήτρη στο άδειο σχολείο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.