Η ώρα είναι:

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Λιανός για το «Όλα παίζουν»

«Δεν υπάρχουν συγκρίσεις, ο καθένας είναι μοναδικός στο είδος του»

«Όταν έχεις ικανούς συνεργάτες και όρεξη για δουλειά μπορείς να βγάλεις παραπάνω πράγματα από τον εαυτό σου. Αυτό προσπαθώ κι εγώ. Ο χρόνος θα δείξει...».

«Ο καθένας στην εκπομπή έχει το ρόλο του. Καθένας κάνει κάποια πράγματα καλύτερα από τον άλλο. Άλλος έχει περισσότερη τρέλα, άλλος είναι πιο επαγγελματίας. Η μαγκιά είναι να ξέρεις ποτέ πρέπει να είσαι μπροστά και ποτέ να αφήσεις χώρο στο συνάδελφο σου. Κοινός στόχος και των τεσσάρων μας είναι το να κάνουμε μια ωραία εκπομπή. Τίποτα άλλο.»

«Ο Αlpha, αν και είχε στα χέρια του ένα επιτυχημένο πρότζεκτ, αυτό των «Δέστε τους», τόλμησε και το άλλαξε ολοκληρωτικά. Εμείς καλούμαστε να δικαιώσουμε αυτή την επιλογή του σταθμού. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν συγκρίσεις, ο καθένας είναι μοναδικός στο είδος του. Θα μπορούσες να συνυπάρξεις τηλεοπτικά μαζί του; Θα ήσασταν ωραίο δίδυμο... Ποτέ δεν ξέρεις...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.