Η ώρα είναι:

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Με υψηλά μέτρα ασφαλείας οι παρελάσεις σε Χανιά και Πάτρα

Η αστυνομία επί ποδός

Παρουσία του γενικού γραμματέα πολιτικής προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Σεραφείμ Τσόκα, πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά οι εκδηλώσεις για την 74η επέτειο του ΟΧΙ.

Η εξέδρα των επισήμων σε έκταση 100 μέτρων και από τα δύο τμήματα είχε αποκλειστεί με κάγκελα και η πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο επιτρεπόταν μόνο σε διαπιστευμένα άτομα.

Σε δηλώσεις του ο κ.Τσόκας ανέφερε: «Εύχομαι όλοι να παίρνουμε τα μαθήματα ότι οι δοκιμασίες ενός έθνους είναι η καλύτερη αφορμή για να είμαστε ενωμένοι».

Ο αντιπρόεδρος του σώματος Χρήστος Μαρκογιαννάκης εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων ο οποίος δήλωσε: «Με τα διδάγματα του 1940 θα πρέπει να συνεχίσομε ενωμένοι. Να ξεχνάμε το εγώ και να προσχωρούμε συνεχώς στο εμείς για να μπορέσομε να αντιμετωπίσομε τις επιβουλές».

Στην Πάτρα οι εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ολοκληρώθηκαν χωρίς απρόοπτα με τη πολιτική και στρατιωτική παρέλαση.

Η Αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της παρέλασης, απομακρύνθηκαν τα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί γύρω από την εξέδρα των επισήμων και επετράπη η διέλευση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.