Η ώρα είναι:

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στον ανακριτή οι δεσμοφύλακες της φρίκης

Προφυλακίστηκε η 77χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση «Κωσταλέξι της Καλλιθέας», στη φυλακή θα οδηγηθεί η 77χρονη ομογενής από τη Ρωσία.

Έπειτα από την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο 55χρονος ανιψιός της ηλικιωμένης, αφέθηκε ελεύθερος μετά από την απολογία του με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης που ερευνώνται από την 25η τακτική ανακρίτρια, η 36χρονη γυναίκα βρέθηκε σε μπαλκόνι φωταγωγού, ενώ οι κατηγορούμενοι φέρονται να την κρατούσαν χωρίς φαγητό και νερό, με δεμένο με ένα ξύλο το σπασμένο της πόδι.

Η 77χρονη φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, την πράξη που της αποδίδεται και να ισχυρίστηκε πως είχε υπό την προστασία της τη νεαρή γυναίκα επί 14 χρόνια.

Ο 55χρονος απολογούμενος στην ανακρίτρια φέρεται να αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν είχε τη φροντίδα της 36χρονης, απλώς επισκεπτόταν τις δύο γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.