Η ώρα είναι:

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Ένορκη διοικητική εξέταση για το θάνατο νοσηλευτή σε ψυχιατρικό ξενώνα

Στο Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «Σπίτι» στη Παλλήνη

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο από τους τρεις τροφίμους που παρέμεναν στον Ξενώνα φιλονίκησαν ενώ ο χώρος επιτηρείτο από τις δύο νοσηλεύτριες της βάρδιας. Η μία παρενέβη για να καθησυχάσει τους τροφίμους και δέχθηκε επίθεση από έναν εκ των δύο. Τελικά το περιστατικό ελέγχθηκε.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, διατάχθηκε ΕΔΕ από τη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας ενώ η Διοίκηση του Νοσοκομείου κατήγγειλε το τραγικό περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί προανάκριση. Παράλληλα πολύτιμες πληροφορίες στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του νοσηλευτή αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του.

Ο υπουργός Μ. Βορίδης και το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας εξέφρασαν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος και δεσμεύθηκαν να της παρασταθούν με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.