Η ώρα είναι:

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Μια καινούργια ιστορία στο αποψινό «Το σόι σου»

Στις 21:00

Ο Σάββας (Μελέτης Ηλίας) τοποθετεί μια κρυφή κάμερα στο σαλόνι για να παρακολουθεί την baby sitter που προσέλαβαν να φυλάει τα παιδιά.

Η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη), αν και δεν είναι καθόλου σύμφωνη με αυτού του είδους τις πρακτικές, το δέχεται αφενός γιατί καταλαβαίνει ότι είναι θέμα ασφάλειας και αφετέρου επειδή επιμένει ο Σάββας. Του ζητάει όμως να μην το πει στους δικούς της. Έτσι όσο επισκέπτονται τον Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και την Χαρούλα (Ρένια Λουιζίδου) προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό.

Το μυστικό όμως διαρρέει στην Μπέλα (Βίβιαν Κοντομάρη) και από κει, το μαθαίνουν όλοι. Έτσι, ολόκληρη η οικογένεια Χαμπέα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα όσα διαδραματίζονται στο σπίτι του Σάββα και της Λυδίας με πρωταγωνίστρια την babysitter και μια φίλη της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.