Η ώρα είναι:

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Απόψε η πρεμιέρα του «Εεεεε»

Τα μεσάνυχτα

Ένας παρουσιαστής άκαφτος από τα σκληρά φώτα της δημοσιότητας έρχεται για να αναστατώσει καλεσμένους και τηλεοπτικό κοινό με μια εκπομπή λόγου διαφορετική από όλες τις άλλες.

Ο Χρήστος Ανθόπουλος κατεβαίνει με φόρα από τον Βορρά και δεν έχει σκοπό να αφήσει κανένα «celebrity» να τον επισκιάσει. Με αγέρωχο ύφος και πολύ περιποιημένο στυλ είναι έτοιμος να δοκιμάσει τα όρια των καλεσμένων του χωρίς έλεος, αφού όμως πρώτα τραβήξει μια selfie.

Το Εεεεε παρουσιάζει συνεντεύξεις άνευ προηγουμένου από πρόσωπα της επικαιρότητας, έχει σκηνοθετική άποψη μακριά από τα συνηθισμένα και γυρίζεται σε δρόμους, πλατείες, τροχόσπιτα, υπαίθριες καντίνες, εξοχικά κέντρα, ορεινά καταφύγια, παραθαλάσσιες ντισκοτέκ…

Σε κάθε εκπομπή ο Χρήστος Ανθόπουλος παίρνει συνέντευξη από τρεις καλεσμένους, όπως μόνο αυτός ξέρει -γιατί μπορεί! Δίνει τέλος στις κοινότοπες ερωτήσεις για τα επόμενα θεατρικά σχέδια, τις προηγούμενες τηλεοπτικές επιτυχίες και τους παράλληλους κρυφούς έρωτες.

Καμία σκαλέτα, κανένα στούντιο, καμία συγκατάβαση αλλά «αγάπη μόνο»… Εεεεε! Εδώ θα τα δεις όλα και όλους αλλιώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.