Η ώρα είναι:

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Η Μαρία Τσουρή μιλάει για τη σχέση της με τον Π. Βασιλόπουλο

"Δεν θέλω η σχέση μου με τον Παναγιώτη να γίνει ριάλιτι!"

Η πολίστρια του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας Μαρία Τσουρή, μίλησε σε συνέντευξή της σε εφημερίδα για το "Dancing with the stars", το χορό και την προσωπική της ζωή!

Για το γεγονός της χαμηλής βαθμολογίας στο πρώτο live είπε: «Το θεώρησα αναμενόμενο να μη χορέψω καλά. Οι αθλητές δεν έχουμε πλαστικότητα στις κινήσεις μας, το σώμα μας είναι δομημένο διαφορετικά και αυτό μας δυσκολεύει ιδιαίτερα. Πάντως, όταν είδα στο σπίτι το βίντεο εντυπωσιάστηκα από τον εαυτό μου. Δεν με έχω δει να χορεύω τόσο ωραία!».

Ποιος είναι ο αγαπημένος παίκτης του παιχνιδιού; «Για μένα ο σταρ του “Dancing” είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς. Δεν τον γνώριζα και ομολογώ ότι με έχει εντυπωσιάσει. Έχει κλέψει τις καρδιές μας. Είναι απίστευτος, αληθινός, φιλικός, αγαπητός άνθρωπος, η ψυχή του σόου. Αν με ρωτάς για χορευτικές ικανότητες, υπάρχουν αρκετοί που χόρεψαν καλά, όπως η Νάντια Μπουλέ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, αλλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για την προσπάθεια».

Για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η Μαρία δήλωσε: «Έχω σχέση με τον Παναγιώτη. Δεν το έχουμε κρύψει, αφού κυκλοφορούμε μαζί και μας βλέπει ο κόσμος. Θα ήταν υποκρισία να έλεγα το αντίθετο. Όμως δεν επιθυμώ να γίνει η σχέση μου ριάλιτι. Δεν είναι ωραίο να με κυνηγάνε συνεχώς και να με ρωτάνε για τον Παναγιώτη».

Διαβάστε επίσης:
Η Μαρία Τσουρή: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης του NITRO

Αφιέρωμα: Μαρία Τσουρή η σέξι αθλήτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις!


Δείτε τη γυμνή φωτογράφηση της Μαρίας Τσουρή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.