Η ώρα είναι:

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Αφιέρωμα: Μαρία Τσουρή η σέξι αθλήτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η εμφάνιση της Μαρίας Τσουρή στο χορευτικό σόου του Ant1 Dancing with the stars έκλεψε τις εντυπώσεις κατακτώντας την προσοχή του ανδρικού (και όχι μόνο) κοινού.

Ποια είναι όμως η Μαρία Τσουρή;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ακριτική Χίο, εκεί έκανε και τα πρώτα βήματά της στον αθλητισμό θέτοντας τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα γεμάτη διακρίσεις.

Με την υδατοσφαίριση ξεκίνησε σε ηλικία έντεκα ετών. Έκτοτε στη θέση του τερματοφύλακα διαγράφει μια καταπληκτική καριέρα με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και σε διάφορες μεγάλες ομάδες.

Η Μαρία γεννήθηκε 25/5/1986, είναι Δίδυμος με ωροσκόπο Δίδυμο. Έχει ύψος 1.65 και βάρος 59 κυλά. Σπούδασε σε ΤΕΙ Διοίκηση επιχειρήσεων. Αγαπάει να ακούει έντεχνη ροκ μουσική, τρελαίνεται να τρώει πίτσα, ενώ αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι οι Αλκίνοος Ιωαννίδης από το χώρο του τραγουδιού και ο Νίκολας Κέιτζ από το χώρο της ηθοποιίας.

Η αγαπημένη της πόλη είναι το Σίδνεϊ και ο αγαπημένος προορισμός διακοπών τα Κουφονήσια.
Δηλώνει σινεφίλ, λάτρης του Casual ντυσίματος και αγαπημένο της στέκι είναι γνωστό κατάστημα στη Γλυφάδα.










Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Τσουρή μιλάει για τη σχέση της με τον Π. Βασιλόπουλο

Η Μαρία Τσουρή: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης του NITRO


Δείτε τη γυμνή φωτογράφηση της Μαρίας Τσουρή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.