Η ώρα είναι:

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Δείτε απόψε τους αγαπημένους σας Celebrities!

H Νίκη Κάρτσωνα και η παρέα της, είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν μια ώρα απόλυτης ψυχαγωγίας, ατάκας και χιούμορ γεμάτη Lifestyle!

Η Κατερίνα Ζαρίφη δίνει μια συνέντευξη γεμάτη χιούμορ και αλήθειες, σχολιάζει την τηλεοπτική κατάσταση και τα πρόσωπά της και στην συνέχεια μιλάει και για πιο προσωπικά πράγματα, όπως το σεξ.

Η Κατερίνα Διδασκάλου πήγε βόλτα παρέα με την κάμερα της εκπομπής κάτω από την Ακρόπολη. Μίλησε για την οικογένεια της, για τα παιδιά της, για την προσωπική της ζωή!

Η Γκαλένα Βελίκοβα η αυστηρή κριτής του Dancing with the stars, έχει ανάψει φωτιές. Αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και εξηγεί πως έφτασε μέχρι εδώ…

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Σαμπάνης και οι Stαvento εξομολογούνται τι τους κάνει ευτυχισμένους.

Γιατί ο Παναγιώτης Μπουγιούρης φεύγει από τα "Μυστικά της Εδέμ" και τι απαντά στην Έλενα Ακρίτα;

Απόψε στις 21:00 στο ALTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.