Η ώρα είναι:

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Εεεεε: Μια πλούσια εκπομπή έρχεται!

40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος... Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό, που τις διάβασε στο post ενός φίλου του στο facebook, ο Χρήστος Ανθόπουλος πήρε το ΚΤΕΛ για τη Λάρισα.
Στο δρόμο συνάντησε μια Σειρήνα, την χιλιοτραγουδισμένη Πάολα. Δεμένος στο κατάρτι άκουσε το τραγούδι της unplugged και με τη βοήθεια των τηλεθεατών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό #EeeeeePaola της έκανε τις πιο δύσκολες ερωτήσεις.
Μετά συνάντησε την πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία Βάσω Βουγιούκα που τον προκάλεσε σε μονομαχία. Ο Χρήστος της πρότεινε φιλικό διακανονισμό με μία selfie αλλά τελικά φόρεσε τη στολή του και την αντιμετώπισε με ξίφος.
'Οταν έφτασε στη Λάρισα άραξε με τον Αλέξη Γεωργούλη και μίλησαν για τα πάντα: το θέατρο, την Αμερική, την πολιτική, το γαλοτύρι.
Μια κάμερα-ελικοπτεράκι τους τραβούσε από ψηλά. Και τότε ο Χρήστος Ανθόπουλος κατάλαβε ότι αργά ή γρήγορα έπρεπε να καθίσει απέναντι από τον εαυτό του και να του πάρει συνέντευξη.
Κάπως έτσι ένας κύκλος εκπομπών φτάνει στο τέλος του κι ένας άλλος κύκλος ανοίγει. Στο Hollywood; Στο Bollywood; Ποιος ξέρει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.