Η ώρα είναι:

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Ναρκωτικά βρέθηκαν στην κατοχή του τραγουδιστή Μανώλη Λιδάκη


Ο διάσημος τραγουδιστής συνελήφθη τα ξημερώματα, καθώς στα πλαίσια δειγματοληπτικών ελέγχων οχημάτων που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Λειβαδιάς βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του 2 γραμμάρια κοκαΐνης, 26 γραμμάρια χασίς και 59 ηρεμιστικά χάπια Xanax, (τα οποία χορηγούνται μόνο με συνταγή γιατρού – κάτι που δεν διέθετε ο καλλιτέχνης).

Η έρευνα και η σύλληψη του τραγουδιστή έγινε στο Κάστρο Βοιωτίας. Ο τραγουδιστής επέστρεφε στην Αθήνα από την Αράχωβα, δήλωσε ασθενής και μεταφέρθηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

Για περισσότερα μουσικά νέα: www.mousikofiloi.gr.gg

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλη μερα
Ολοι οι αμθρωποι,σε καποια φαση τηςζωης,αντιμετωπιζουν προβληματα
Δεν παιρνουν ομως ναρκωτικα.
Ας μην αρχισουν οι τηλεαστερες τα γνωστα....."καλος..δεν εχει πειραξει κανενα,η οτι οι καλλιτεχνες ...εχουν αλλες ευαισθησιες..και κυριως ας σταματησουν για ενηλικες να λενε ΤΟ ΠΑΙΔι.."
Κακο παραδειγμα, τελικα 60 χαπια ποτε θα τα επινε??
κριμα,για ν ακουγονται πως ειχε προβληματα καιτο εκανε, τοτε ολοι οι ανεργοι οικογενειαρχες να κυκλοφορουν με πολυτελες τζιπ και το ...κατι τι τους.

Ανώνυμος είπε...

Λυδακη ωραια τραγουδας,αλλα εισαι ..εντελως ..φαουλ,να τιμωρηθεις φιλε για το καλο ολων και το δικο σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλη μερα
Προβληματα ολος ο κοσμος εχει
Ας πει αντρικια, δικαιωμα μου να κανω τη ζωη μου οτι θελω,γιατι ενταξει δεν ειμαστε ηλιθιοι
Υ.Γ γιατι δεν δημοσιευεται τη γνωμη μας????

webmaster είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου. Η γνώμη σας φυσικά και δημοσιεύεται αλλά λόγω φόρτου εργασίας μπορεί να αργήσει μερικά λεπτά από την ώρα που θα αφήσετε το σχόλιο σας να εμφανιστεί(και αυτό μόνο και μόνο για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος για άσεμνες λέξεις). Η γνώμη σας μετράει και γι’αυτό είναι η αντίστοιχή υπηρεσία ελεύθερη, για να εκφράζει όποιος θέλει την γνώμη του όποια και αν είναι αυτή χωρίς λογοκρισία. Καλή συνέχεια σε όλους.
(Admin)

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.