Η ώρα είναι:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Ληστές τράπεζας στην Καλλιθέα πυροβόλησαν κοριτσάκι


Δύο ένοπλοι, ύστερα από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας, προσπάθησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα, η οποία, όμως, παρουσίασε πρόβλημα. Έτσι, με την απειλή των όπλων τους αποφάσισαν να αρπάξουν το αυτοκίνητο ενός άνδρα, ο οποίος πήγαινε την κόρη του στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

Ο πατέρας αντιστάθηκε, οι ληστές τον πυροβόλησαν, όπως και τη μικρή, και στη συνέχεια ανάγκασαν άλλο οδηγό να κατέβει από το αυτοκίνητό του, το οποίο χρησιμοποίησαν και διέφυγαν για να το εγκαταλείψουν σε περιοχή της Καλλιθέας.

Πληροφορίες από το νοσοκομείο, πάντως, αναφέρουν ότι τόσο ο πατέρας όσο και το κορίτσι είναι καλά και η ζωή τους δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Ο πατέρας νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα στο δεξί του χέρι, ενώ το κοριτσάκι τραυματίστηκε από θραύσμα της σφαίρας στην κοιλιακή χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.