Η ώρα είναι:

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Σύγκρουση τρένων στο Ρότερνταμ


Δύο φορτηγά τρένα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και με μια επιβατική αμαξοστοιχία κοντά στο Ρότερνταμ, το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί άγνωστος έως τώρα αριθμός επιβατών.

Η ολλανδική αστυνομία έκανε λόγο για "σχετικά λίγους τραυματίες", το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στις 23:30 στο Μπάρεντρεχτ.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας διαχείρισης των σιδηροδρόμων ProRail δήλωσε πως η επιβατική αμαξοστοιχία χτυπήθηκε όταν "ένα ή και περισσότερα βαγόνια του εμπορικού τρένου εκτροχιάστηκε μετά τη σύγκρουσή του με το άλλο φορτηγό τρένο".

Η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων NS ανακοίνωσε ότι δεν τραυματίστηκε κανένας από τους επιβάτες. Το ολλανδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ANP μετέδωσε ότι ο μηχανοδηγός ενός τρένου τραυματίστηκε όταν εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του.

Η αστυνομία ανέφερε ότι από τη σύγκρουση ενδέχεται να σημειώθηκε διαρροή "επικίνδυνων υγρών ή αερίων". Πολλοί επιβάτες είπαν ότι υπήρχε "οσμή ντίζελ" και είδαν "σπίθες" ή "φλόγες" μετά τη σύγκρουση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.