Η ώρα είναι:

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ανοικτή για το κοινό η δίκη για την υπόθεση ¨Νίκος Σεργιανόπουλος¨



Απορρίφθηκε το αίτημα της πολιτικής αγωγής να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Η οικογένεια του ηθοποιού, κατέθεσε το πρωί σχετικό αίτημα στο δικαστήριο, με αιτιολογία πως είναι ανάγκη να προστατευθεί η μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου.

Μετά από ολιγόωρη διακοπή, το δικαστήριο αποφάσισε η δίκη να είναι "ανοικτή" για το κοινό.

Με τον ορισμό των τεσσάρων ενόρκων και την ανάγνωση του κατηγορητηρίου, ξεκίνησε πριν λίγο στο Κακουργιοδικείο Αθηνών η δίκη του Ντέιβιντ Μουρτζικνέλι, κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Στην μαραθώνια κατάθεση της, η 30χρονη γυναίκα από την Αλβανία είπε ότι ο ηθοποιός της τηλεφώνησε το προηγούμενο βράδυ και της ζήτησε να πάει το πρωί να καθαρίσει, καθώς εκείνος θα έλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Φίλιππο Κουτσάφτη, ο γνωστός ηθοποιός έφερε πάνω από επτά μαχαιριές στο θώρακα, την πλάτη και στο λαιμό. Ήταν "σφαγμένος", είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Κουτσάφτης και το διαμέρισμα «ψαγμένο». Η δολοφονία έγινε γύρω στα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.