Η ώρα είναι:

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ στο νοσοκομείο λόγω μέθης


Ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Χάσελχοφ διέψευσε τις πληροφορίες ότι νοσηλεύεται ύστερα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Ο Χάσελχοφ είχε νοσηλευθεί για τον ίδιο λόγο και πριν από τέσσερις μήνες, αλλά αυτή τη φορά, ο λόγος ήταν η ανάμιξη φαρμάκων με αλκοόλ, δήλωσε ο δικηγόρος του Μελ Γκόλντσμαν στο περιοδικό People.

Ο Ντέηβιντ Χάσελχοφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Εντσίνο την Κυριακή και έπειτα από μια ώρα πήρε εξιτήριο. Τώρα είναι καλά και θα επιστρέψει εντός της εβδομάδας στα τηλεοπτικά του καθήκοντα», πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα, στις διαδικτυακές σελίδες διασημοτήτων ανέφεραν ότι οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας κλήθηκαν από την κόρη του Χασελχόφ η οποία τον ανακάλυψε σε άσχημη κατάσταση μετά από ένα διήμερο μεθοκόπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.