Η ώρα είναι:

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Σε λίγες ώρες το Ντιμπέιτ


Oι τελευταίες ετοιμασίες για το debate των πολιτικών αρχηγών για απόψε στις 20:00. Η τηλεμαχία θα μεταδοθεί ζωντανά διακαναλικά (εκτός από τον Σκάι που θα το μεταδώσει στη 01.00 σε μαγνητοσκόπηση) και από το Πρίσμα+ στη νοηματική.

Το debate θα έχει μορφή παράλληλων μονολόγων και κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν θα έχει δικαίωμα να σχολιάσει απάντηση άλλου.

Θα ακολουθηθεί ένα νέο μοντέλο που εξαιρεί ένα δημοσιογράφο κάθε φορά σε κάθε θέμα συζήτησης, με αποτέλεσμα σε καθεμία από τις έξι ενότητες οι ερωτώντες δημοσιογράφοι να είναι πέντε.

Απέναντι στους πέντε πολιτικούς αρχηγούς θα είναι επτά δημοσιογράφοι η Ολγα Τρέμη από το Mega, ο Νίκος Ευαγγελάτος από τον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Κωνσταντάτος από το Alter, ο Αιμίλιος Λιάτσος από το Star, ο Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, με συντονίστρια της συζήτησης τη Μαρία Χούκλη από την ΕΡΤ. Ερωτήσεις θα υποβάλουν κατά σειρά οι Αντ. Σρόιτερ (Alpha), Ν. Ευαγγελάτος (ΑΝΤ1), Αν. Κωνσταντάτος (Alter), Αιμ. Λιάτσος (Star), Σ. Κοσιώνη (ΣΚΑΪ) και Ο. Τρέμη (Mega).

Κάθε ερώτηση θα διατυπώνεται σε 30 δευτερόλεπτα ενώ ο αρχηγός του κόμματος θα πρέπει να απαντά σε 90 δευτερόλεπτα. Ο δημοσιογράφος μπορεί να κάνει μια διευκρινιστική ερώτηση έως 30 δευτερόλεπτα, με τον ερωτώμενο να έχει ένα λεπτό για να απαντήσει τη δεύτερη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.