Η ώρα είναι:

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Λαμπερός αγώνας με πολλές ανατροπές


Το GP της Σιγκαπούρης είναι ο μοναδικός νυχτερινός αγώνας της σεζόν ο οποίος είχε ανατροπές, αυτοκίνητο ασφαλείας και αρκετές εγκαταλείψεις.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον έμεινε ανεπηρέαστος από όλα αυτά, εκκίνησε από την πρώτη θέση και εκεί έμεινε μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Κερδισμένος είναι και ο Τζένσον Μπάτον, που αν και ξεκίνησε από την 11η θέση κατάφερε να ανέβει στην πέμπτη και τελικά να τερματίσει ψηλότερα από τον μοναδικό ουσιαστικό αντίπαλο του στη μάχη του τίτλου, Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τίμο Γκλοκ ο οποίος βρέθηκε στην δεύτερη θέση ισοφαρίζοντας το καλύτερο πλασάρισμα της καριέρας του στην F1.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Φερνάντο Αλόνσο που με την εμφάνιση του έδωσε απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την περυσινή του νίκη.

Μετά από απουσία τριών χρόνων η Σουζούκα θα φιλοξενήσει και πάλι GP της F1.

Η δράση συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτεμβρίου στην Ιαπωνία. Στο GP αυτό ίσως έχουμε και ανακήρυξη του πρωταθλητή, αρκεί ο Μπάτον να συλλέξει 5 βαθμούς περισσότερους από τον Μπαρικέλο.

Οι κατατακτήριες δοκιμές και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας στις 7.15 το πρωί ώρα Ελλάδας από την τηλεόραση του Αντ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.