Η ώρα είναι:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Πολύνεκρες επιθέσεις στο Πακιστάν



Αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά προκάλεσε το θάνατο έξι ανθρώπων τουλάχιστον στο κέντρο του Πεσαουάρ στο βορειοδυτικό Πακιστάν, λίγες ώρες μετά από επίθεση αυτοκτονίας ενός βομβιστή Ταλιμπάν που προκάλεσε το θάνατο πέντε ανθρώπων στην ίδια επαρχία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η επίθεση σημειώθηκε σε κεντρική λεωφόρο της πόλης και είχε ως στόχο το αρχηγείο στρατιωτικής βάσης. Νωρίτερα, τουλάχιστον πέντε άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σε επίθεση εναντίον αστυνομικού τμήματος, που μάλλον αποδίδεται σε βομβιστή αυτοκτονίας, στο βορειοδυτικό κρατίδιο Μπάνου στο Πακιστάν, ανακοίνωσε η αστυνομία και οι αυτόπτες μάρτυρες.
Ο απολογισμός των θυμάτων υπολογίζεται πως θα αυξηθεί, καθώς το κτήριο που στέγαζε το τμήμα και παρακείμενα κτίσματα κατέρρευσαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.