Η ώρα είναι:

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ακυρώνεται η κυκλοφορία του αρώματος της Beyonce


Τα επαγγελματικά σχέδια της Μπιγιονσέ -εκτός από την ολοκλήρωση της επιτυχημένης περιοδείας της που θα κάνει και μία στάση στην Ελλάδα- περιλαμβάνουν και την κυκλοφορία ενός αρώματος που θα φέρει την υπογραφή της.

Όμως η μεγάλη εταιρεία απαγόρευσε τη κυκλοφορία του. Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό, το άρωμα που είχε σκοπό να λανσάρει στην αγορά η σταρ θα είχε τον τίτλο “Sasha Fierce”, όπως και ο τίτλος του άλμπουμ της.

Οίκος μόδας όμως, αποφάσισε να κάνει αγωγή υποστηρίζοντας πως έχουν τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος “Fierce” για δικό τους άρωμα.

Τον Σεπτέμβριο του 2008 η Μπιγιονσέ είχε ζητήσει να καταχωρηθεί πνευματικά σε εκείνη το συγκεκριμένο όνομα αλλά η αντίθετη πλευρά υποστηρίζει ότι έχει κυκλοφορήσει στην αγορά το άρωμα “Fierce” από το 2002 και το όνομα ανήκει σε εκείνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.