Η ώρα είναι:

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Το Οριστικό «διαζύγιο» της Ρίτσας Μπιζόγλη με τον Alpha


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso» η παρουσιάστρια του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha αποχώρησε, καθώς η θέση της δόθηκε στον Αντώνη Σρόιτερ.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση ενώ ξαφνικά βρέθηκε να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου λίγο πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Η «Espresso» επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο, η οποία δήλωσε: «Δεν υπήρχε κάποια άλλη θέση για μένα στο κανάλι. Είμαι ουσιαστικά εκτός καναλιού από την 1η Σεπτεμβρίου» … «Βρίσκομαι μόνο στο ραδιόφωνο του Alpha και συγχρόνως κάνω κάποιες συζητήσεις προκειμένου να βρω τηλεοπτική στέγη. Κάνω κάποιες συζητήσεις αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο».

Η Ρίτσα Μπιζόγλη δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες που αναφέρουν ότι από τις αρχές Αυγούστου βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ ενώ η ίδια θα γνωστοποιήσει τις όποιες αποφάσεις της μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.