Η ώρα είναι:

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Αναλυτικά τι θα δούμε φέτος στον Ant1



Κατά την παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού για τη νέα σεζόν (η οποία θα αρχίσει από τις 5 Οκτωβρίου) στο ''Θέατρον'' του Πολιτιστικού Κέντρου ''Ελληνικός Κόσμος'', ο Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης του Ant1, Γιώργος Λεβέντης, και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Γιάννης Λάτσιος, δεν έκρυψαν ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, εν μέσω οικονομικής κρίσης, λέγοντας πως η διαφημιστική δαπάνη στην τηλεόραση έχει μειωθεί κατά 25%.


Εκτός από τις ενημερωτικές – ψυχαγωγικές εκπομπές που έχουν ήδη βγει στον αέρα, στο πλάνο του καναλιού είναι και έξι καινούριες σειρές, το νέο riality – talent show ''Next Top Model'' με τη Βίκυ Καγιά, αγώνες του Europa League με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, το X Factor, η ελληνική εκδοχή του riality show του Γιούρι Γκέλερ ''Ο Διάδοχος του Uri Geller'', ''Ράδιο Αρβύλα'', το riality game ''Wipe out'', οι ξένες σειρές: Greys Anatomy, ''Prison Break 4'', ''Νοικοκυρές σε απόγνωση'', ''Criminal Minds'', ''Burn Notice'', ''Lost 3'', ''True Blood''.


Και τέλος ταινίες πρώτης προβολής, με μία σημαντική καινοτομία.

Καθώς μία φορά το μήνα θα προβάλλει μία ταινία, που θα έχουν επιλέξει οι ίδιοι οι τηλεθεατές, χωρίς καθόλου διαφημίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.