Η ώρα είναι:

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Παντελής Καψής: «Ο προϋπολογισμός της ΝΕΡΙΤ για το 2014 είναι 100 εκατομμύρια ευρώ»

Το όραμα για τη Δημόσια Τηλεόραση

Σε συνέντευξή του ο Παντελής Καψής δήλωσε:

«Η ΝΕΡΙΤ έχει συγκροτηθεί και το πρόγραμμα το οποίο θα προβληθεί στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων και μηνών παραγγέλνεται σήμερα».

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Δε θα πάμε ξαφνικά από την μία ημέρα στην άλλη σε μια έτοιμη τηλεόραση που θα αρχίσει να εκπέμπει, αλλά αυτό γίνεται με έναν προγραμματισμό. Συνεπώς έπρεπε να έχει την οικονομική δυνατότητα για να προχωρήσει. Ήδη η ΝΕΡΙΤ έχει κάνει παραγγελίες προγράμματος. Το πιο ουσιαστικό απ` όλα είναι όμως ότι ο προϋπολογισμός της ΝΕΡΙΤ και το κόστος της λειτουργίας της για το 2014 είναι 100 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, από 240 εκατομμύρια που μας κόστιζε η ΕΡΤ θα πάμε σε μια τηλεόραση η οποία δεν θα έχει ουσιωδώς λιγότερο πρόγραμμα, το αντίθετο μάλλον, που θα κοστίζει 100 εκατομμύρια».

«Το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ θα αρχίσει ουσιαστικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σταδιακά. Το μείζον είναι όμως το συνολικό κόστος αυτού του φορέα, το οποίο θα είναι πολύ μικρότερο από το κόστος της ΕΡΤ χωρίς να παράγεται λιγότερο έργο. Θέλω να πιστεύω ότι θα παράγεται το ίδιο και σε καλύτερη ποιότητα».

[…] «Θα είναι πολύ επιτυχημένη και παραδειγματική, όχι μόνο γιατί έχει φιλόδοξους στόχους τους οποίους θα πετύχει, αλλά γιατί είναι προσαρμοσμένη στην πραγματικότητα του καιρού μας... Θα είναι μια προεδρία λιτή, όπως επιτάσσει το πνεύμα των καιρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.